Recital Dinu Olărașu la Doors Club Constanța

Dinu Olărașu cântă în Club Doors

„N-ai nevoie de foarte multe ca să fii fericit!” Doar o mână de prieteni cu care să vii duminică, 11 noiembrie, la Doors Club Constanța.

Dinu Olărașu îți pregătește un recital de muzică folk cu cele mai frumoase melodii din repertoriul său: „Ploaia asta nebună”, „Zece ani”, „Sună-mă noaptea”, „Camera cealaltă” și multe alte cântece strălucit interpretate de artistul compozitor și poet Dinu Olărașu. Invitat special: Titus Constantin.

Duminică, 11 noiembrie, de la ora 19.30, la Doors Club – Str. Traian nr.68A.

Publicul constănțean se va putea bucura în egală măsură de lansarea albumului „Bun” și a volumului de poeme „An”.
Prețul unui bilet este 30 de lei.

Info și rezervări: 0763661622. Biletele s-au pus în vânzare la sediul clubului. Program vânzări bilete: de luni până vineri, între orele 12.00-22.00.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*