Testul de coronavirus al prefectului Constanței a ieșit negativ. George Niculescu va lucra însă de acasă în perioada următoare

Prefectul județului Constanța, George Niculescu. FOTO Facebook
Prefectul județului Constanța, George Niculescu. FOTO Facebook

Testul de coronavirus al prefectului județului Constanța, George Niculescu, dar și cele ale subprefecților și contacților direcți ai angajatei instituției care a fost confirmată cu prezența virusului SARS-CoV-2, au ieșit negative.

Potrivit Prefecturii Constanța, activitatea instituției se va desfășura în perioada următoare prin activarea unui plan de continuitate, în care vor fi implicate toate departamentele, iar prefectul George Niculescu va coordona activitatea curentă de la domiciliu și va participa la ședințe în sistem videoconferință și teleconferință.

„Este necesar să avem continuitate, indiferent de situație, pentru că rolul nostru este foarte important, mai ales că suntem în plin sezon estival. Atât eu, cât și colegii mei din cancelarie, vom rămâne în izolare la domiciliu până la noi dispoziții, DSP Constanța fiind instituția care, în funcție de contextul epidemiologic, va hotărî cât vom fi nevoiți să stăm acasă”, a declarat George Niculescu.

O angajată a Instituției Prefectului, care își desfășoară activitatea în cancelarie, a fost confirmată, luni, cu noul coronavirus. Starea generală a femeii este bună, ea fiind asimptomatică.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*