Termoficare Constanța sistează furnizarea apei calde pentru 24 de ore

Lucrări la rețeaua de termoficare. FOTO Primăria Constanța

Primăria Constanța anunță că pentru montarea provizoratului necesar pentru înlocuirea conductelor de pe magistrala II este necesară oprirea furnizării apei calde pentru o perioadă de 24 de ore.

Întreruperea se va realiza de la CET Palas începând de astăzi, după ora 22.00, iar pe măsură ce lucrările se vor finaliza se va relua furnizarea apei calde în întreg orașul. Lucrările au loc în cadrul Etapei a II-a a proiectului de reabilitare a rețelei de termoficare a municipiului Constanța.

“Amintim că pentru a se putea asigura apa caldă către locuitorii din zonele în care se lucrează și în perioada de înlocuire a conductelor, firmele contractate pentru realizarea lucrărilor montează în imediata vecinătate a canalului termic conducte care asigură provizoratul.

Societățile care execută lucrările fac tot posibilul ca disconfortul creat populației să fie cât mai mic, atât din punctul de vedere al decopertării canelelor termice, cât și al furnizării agentului termic către populație.

În Etapa a II-a sunt înlocuiți 12,716 km traseu de rețea termică primară, 25,432 km de conducte din magistrala II, conducte vechi/uzate cu izolația termică deteriorată. Noul sistem va fi unul modern cu conducte din oțel, preizolate cu izolație termică din spumă rigidă de poliuretan, protejată la exterior cu manta din polietilenă de mare densitate” – Primăria Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*