Teatrul pentru Copii și Tineret „Căluțul de Mare” își anulează spectacolele din weekend din cauza unui caz de coronavirus

Secvență din spectacolul "Capra cu trei iezi". FOTO Teatrul pentru copii și tineret "Căluțul de mare".

Teatrul pentru Copii și Tineret „Căluțul de Mare” își anulează spectacolele de la sfârșitul acestei săptămâni după ce unul dintre actori a intrat în izolare după ce a fost confirmat cu COVID-19.

Astfel, biletele achiziționate la spectacolele din zilele de vineri, 21 ianuarie, ora 18.30, sâmbătă, 22 ianuarie, orele 10.30 și 12.00 și duminică, 23 ianuarie, orele 10.30 și 12.00, anulate, rămân valabile pentru weekend-ul următor în care vor avea loc reprezentații, în funcție de starea de sănătate a echipei artistice. Spectatorii care doresc restituirea contravalorii biletelor, sunt rugați să vină la casieria teatrului din strada Aristide Karatzali, nr. 16.

Pentru mai multe detalii, reprezentanții teatrului pot fi contactați la numerele de telefon 0241/618.992 sau 0727/303.365.

În weekend-ul 22 – 23 ianuarie nu se vor pune în vânzare bilete la nici un spectacol.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*