Teatrul de Stat Constanța suplimentează numărul spectacolelor săptămânale după perioada de pauza din cauza vremii nefavorabile

Coadă la Teatrul de Stat din Constanța
Teatrul de Stat din Constanța. FOTO Arhivă

Teatrul de Stat Constanţa (TSC) salută intrarea în ANUL OVIDIUS, în care comemorăm 2000 de ani de la moartea poetului ce ne-a întemeiat oraşul din punct de vedere cultural. Le dorim constănţenilor ca, în acest an şi în cei ce urmează, evenimentele culturale să rămână sau să devină o constantă îmbucurătoare şi îmbogăţitoare în vieţile lor.

TSC suplimentează numărul de spectacole pentru a satisface nevoia de cultură arătată de publicul său în ultima vreme. Astfel, reprezentaţiile TSC vor avea loc vineri, sâmbătă şi duminică, de la ora 19.00.

Program Spectacole:

Vineri, 27 ianuarie, ora 19.00 – GAIŢELE

Sâmbătă, 28 ianuarie, ora 19.00 – BĂTRÂNA ŞI HOŢUL
Duminică, 29 ianuarie, ora 19.00 – CEA MAI FRUMOASĂ SOŢIE

Vineri, 03 februarie, ora 19.00 – VISUL UNEI NOPŢI DE VARĂ
Sâmbătă, 04 februarie, ora 19.00 – GÂLCEVILE DIN CHIOGGIA
Duminică, 05 februarie, ora 19.00 – BĂTRÂNA ŞI HOŢUL

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*