Noi reglementări rutiere vor fi instituite, de mâine, pe un tronson al străzii Mircea cel Bătrân

Noi reglementări rutiere vor fi instituite, de mâine, pe un tronson al străzii Mircea cel Bătrân. FOTO: Primăria Constanța

Primăria Constanța a anunțat că „nevoia de fluidizare a traficului rutier și lucrările de modernizare aferente proiectului <<Acces și mobilitate pietonală în zona centrală a municipiului Constanța>>” au determinat luarea deciziei de instituire a unor noi reglementări pe strada Mircea cel Bătrân, pe tronsonul cuprins între bulevardul Ferdinand și bulevardul Mamaia.

Astfel, în vederea fluidizării traficului rutier și pentru a diminua timpii de așteptare în trafic, de joi, 12 ianuarie, nu se va mai putea parca în spațiile amenajate.

Totodată, vor fi demontate separatoarele de sens de la intersecția străzii Mircea cel Bătrân cu strada Cuza Vodă.

„Ne cerem scuze constănțenilor pentru disconfortul creat și facem apel la bunăvoința participanților la trafic. De asemenea, recomandăm conducătorilor auto să respecte regulile de circulație și semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră”, au transmis reprezentanții instituției. 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*