Teatru de păpuși la Harlequin Mamaia: Scufița Roșie

Scufița Roșie la Harlequin Mamaia
Scufița Roșie la Harlequin Mamaia

O poveste clasică, cu păpuși clasice, pentru că indiferent de perioadă, copilăria are rădăcinile adâncite în poveștile clasice!

Vino să petreci clipe de magie cu toată familia. Cele mai bune preparate pentru o masă de prânz excelentă și o piesă de teatru de păpuși cu adevărați profesioniști în arta sufletului, Trupa Suflețel.

E imposibil să traversezi copilăria fără să te întâlnești cu această poveste! Fără să știi și tu să răspunzi, aproape hipnotizat, la întrebările: “Dar de ce ai urechile așa de mari? Și de ce ai ochii așa de mari?”

Cum să nu îți fie dragă micuța fetiță, care se aventurează prin pădure, veselă printre flori, copaci și ciupercuțe, cântând și scuturându-și zulufii? Cum să nu te înfiori când lupul ia locul bunicii? Doamne, câte emoții, până când cel mai de treabă vânător rezolvă toată situația!

Trupa SUFLEȚEL prezintă spectacolul de teatru de păpuși SCUFIȚA ROȘIE, sâmbătă, 8 APRILIE, ora 11.00, la restaurant Harlequin Mamaia.

Rezervări 0766 400 181. Bilet 25 lei de persoană. Orice copil trebuie supravegheat de către un adult, organizatorii nu își asumă supravegherea copiiilor. Rezervarea telefonică este obligatorie. Biletele se achită în 24h de la rezervare. Participanții la eveniment sunt rugați să sosească la spectacol în intervalul 10.00 – 10.30

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*