Viol la indigo. Un taximetrist a fost arestat a doua oară pentru o faptă similară

Făptuitorul a fost arestat. FOTO diegoattorney
Făptuitorul a fost arestat. FOTO diegoattorney

O tânără din Constanța îl acuză pe un taximetrist că ar fi violat-o într-o cameră de hotel. Suspectul a ispășit până de curând o pedeapsă în închisoare pentru aceiași faptă, comisă într-un mod similar.

În seara de 6 august, victima de numai 17 ani, care lucra la un restaurant, a plecat spre casă în jurul orei 22.00, luând un taxi. La volan se afla Vasile P. de 41 de ani. Bărbatul a intrat în vorbă cu ea și i-a propus să ia ceva de băut și să meargă împreună într-o cameră de hotel. Fata a acceptat, iar în drum au oprit și au cumpărat o sticlă de whisky.

După ce au ajuns în camera de hotel și au consumat împreună băuturi alcoolice, între cei doi au existat relații sexuale, normale și orale. Fata a reclamat ulterior  că acestea nu au fost cu consimțământul său. Taximetristul a fost reținut de către polițiști pe bază de ordonanță, iar la data de 8 august a fost prezentat Judecătoriei Constanța, care a dispus măsura arestului preventiv pentru o perioadă de 30 de zile, fiind introdus în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța.

Individul a făcut pușcărie pentru o faptă similară. În noaptea de Revelion 2012 – 2013, a acostat o tânără de 21 de ani pe care o cunoștea, în momentul în care aceasta a terminat programul la un bar din zona Faleză Nord. Au mers împreună la un hotel din zona Tabăra Năvodari, iar aici tânăra a fost violată.

În iulie 2013 individul a fost condamnat definitiv la 3,8 ani pentru lipsire de libertate și viol.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*