Viol la indigo. Un taximetrist a fost arestat a doua oară pentru o faptă similară

Suspecții au fost arestați preventiv.

O tânără din Constanța îl acuză pe un taximetrist că ar fi violat-o într-o cameră de hotel. Suspectul a ispășit până de curând o pedeapsă în închisoare pentru aceiași faptă, comisă într-un mod similar.

În seara de 6 august, victima de numai 17 ani, care lucra la un restaurant, a plecat spre casă în jurul orei 22.00, luând un taxi. La volan se afla Vasile P. de 41 de ani. Bărbatul a intrat în vorbă cu ea și i-a propus să ia ceva de băut și să meargă împreună într-o cameră de hotel. Fata a acceptat, iar în drum au oprit și au cumpărat o sticlă de whisky.

După ce au ajuns în camera de hotel și au consumat împreună băuturi alcoolice, între cei doi au existat relații sexuale, normale și orale. Fata a reclamat ulterior  că acestea nu au fost cu consimțământul său. Taximetristul a fost reținut de către polițiști pe bază de ordonanță, iar la data de 8 august a fost prezentat Judecătoriei Constanța, care a dispus măsura arestului preventiv pentru o perioadă de 30 de zile, fiind introdus în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța.

Individul a făcut pușcărie pentru o faptă similară. În noaptea de Revelion 2012 – 2013, a acostat o tânără de 21 de ani pe care o cunoștea, în momentul în care aceasta a terminat programul la un bar din zona Faleză Nord. Au mers împreună la un hotel din zona Tabăra Năvodari, iar aici tânăra a fost violată.

În iulie 2013 individul a fost condamnat definitiv la 3,8 ani pentru lipsire de libertate și viol.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*