Taxa de pod de la Fetești nu poate fi platită electronic. CNAIR lucrează la aplicația informatică

Trafic rutier crescut la Stația de Taxare Fetești. FOTO DRDP Constanța

CNAIR S.A anunță utilizatorii rețelei de drumuri naționale și autostrăzi că, în urma unei intervenții la sistemele informatice care au implicații în funcționarea corespunzătoare a SIEGMCR, începand cu data de 07.01.2020 ora 01:45, emiterea peajelor și a rovinietelor prin intermediul SMS, a portalului www.erovinieta.ro și a aplicației destinate telefoanelor mobile etarife nu este posibilă.

În aceste condiţii, pentru a evita aplicarea unor sancţiuni contravenţionale, utilizatorii au obligaţia de a achita tarifele la punctele de lucru ale distribuitorilor. Informaţii cu privire la punctele de lucru ale distribuitorilor autorizaţi se regăsesc pe pagina de internet a CNAIR SA ( www.cnadnr.ro), la secţiunea Produse/Servicii.

De îndată ce intervenția va fi finalizata, CNAIR  va informa utilizatorii.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*