Tarife reduse, de mâine, la călătoriile cu autobuzele etajate de pe linia City Tour

Autobuz etajat. FOTO CT BUS

Tarifele pentru linia de autobuze etajate, City Tour, pe ruta Gară CFR – stațiunea Mamaia, vor fi reduse la 3 lei începând de marți, 1 septembrie, în timp ce un bilet de tip Hop On/ Hop Off, valabil toată ziua, va costa 5 lei.

Potrivit reprezentanților societății CT BUS, principalul avantaj la achiziția unui bilet de 5 lei este posibilitatea de a întrerupe turul oricând pentru vizitarea obiectivelor de interes, apoi călătoria poate fi reluată cu un alt autobuz etajat, fără costuri suplimentare.

Linia City Tour este deservită de șase autobuze etajate, cu o frecvență de 25 de minute, în intervalul orar:

  • sens Gară CFR – Tabără Turist: 09.00 – 19.00;
  • sens Tabără Turist – Gară CFR: 09.00 – 20.20.

Circuitul City Tour cuprinde peste 100 de obiective turistice importante din orașul Constanța și din stațiunea Mamaia: roata panoramică „Tomis Eye”, Silozurile „Anghel Saligny”, Vechea Bursă Maritimă, Gara Maritimă, „Cuibul Reginei”, Muzeul de Istorie și Arheologie, „Edificiul roman cu mozaic”, Moscheea „Carol I”, Cazinoul, Acvariul, Farul Genovez, Portul turistic „Tomis”, Delfinariul, Satul de Vacanță, Cazinoul din Mamaia și altele.

Călătorii au la dispoziție și aplicația „City Tour”, un ghid text și audio, ce poate fi descărcată din „Magazin Play” sau „Apple Store”. Aceasta sincronizează poziția telefonului cu sistemul GPS al autobuzului, iar în momentul atingerii punctelor de interes predefinite, ghidul audio pornește automat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*