Tarife cuprinse între 100 de lei/ lună și 840 de lei/ an, pentru parcarea în zona Mamaia Nord

Primăria Năvodari anunță tarife atractive pentru locurile de parcare în zona Mamaia Nord în 2023. FOTO: Primăria Năvodari

Primăria Năvodari a anunțat demararea procedurii de atribuire a locurilor de parcare din zona Mamaia Nord pentru anul 2023. Locurile vor fi atribuite în funcție de disponibilități și se pot închiria sub formă de parcare anuală sau parcare sezonieră, pentru perioada mai-septembrie.

Taxele percepute pentru închirierea unui loc de parcare în zona Mamaia Nord sunt următoarele:

Persoane fizice:

  •     Parcare anuală: 840 de lei/ an;
  •     Parcare sezonieră (mai și septembrie): 100 de lei/ lună;
  •     Parcare sezonieră (iunie, iulie, august): 250 de lei/ lună;

Persoane juridice:

  •     Parcare anuală: 1.320 de lei/ an;
  •     Parcare sezonieră (mai și septembrie): 200 de lei/ lună;
  •     Parcare sezonieră (iunie, iulie, august): 350 de lei/ lună.

Pentru a solicita un loc de parcare, persoanele fizice și juridice riverane trebuie să depună o cerere scrisă la Primărie, însoțită de următoarele documente: carte de identitate, copie a actului de proprietate sau contractului de închiriere, dovada că sediul sau punctul de lucru al societății se află la maximum 50 de metri de locul de parcare solicitat (pentru persoanele juridice), talonul mașinii cu ITP și asigurare RCA valabile, precum și dovada achitării obligațiilor fiscale la bugetul local.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*