Târgul recoltelor de toamnă, în Portul Turistic Mangalia

Târgul recoltelor de toamnă, în Portul Turistic Mangalia. FOTO: Primăria Mangalia

Portul Turistic din Mangalia va găzdui, în perioada 5 – 9 octombrie, o nouă ediție a târgului recoltelor de sezon, intitulat „Zilele Toamnei”.

La ediția din acest an vor fi prezenți peste 30 de comercianți, avizați de Direcția Sanitar-Veterinară, care își vor aștepta vizitatorii cu preparate dintre cele mai diverse. Astfel că, la locul de expunere și vânzare, se vor afla, timp de cinci zile, producători din mai multe județe ale țării, cu produse tradiționale pe bază de carne de porc, marcă înregistrată, dar și alte preparate din carne, afumături, brânzeturi, legume și fructe de sezon. De la această manifestare, nu vor lipsi strugurii, mustul și vinul, precum și dulciurile tradiționale, mierea și produsele apicole.

Special pentru vizitatorii la standuri vor fi amenajate două terase unde aceștia pot servi diverse preparate din carne la grătar și pot savura un pahar de vin sau must.

Cu aceeași ocazie, în zona de desfășurare a târgului, începând cu ora 16.00, vor avea loc spectacole folclorice. În fiecare zi de târg, vor întreține atmosfera cu muzică populară și de petrecere, artiști îndrăgiți de public, precum Brândușa Covalciuc Ciobanu, Valeria Arnăutu, Petronela Rusu, Cătălin Maximiuc, Mariana Stănescu, dar și ansamblurile folclorice și interpreții de la nivel local.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*