Târgul Național de Îmbrăcăminte și Încălțăminte, TINIMTEX, revine săptămâna aceasta la Constanța

Tinimtex
Târgul Național de Îmbrăcăminte și Încălțăminte - TINIMTEX. FOTO arhiva CTnews

Camera de Comerț, Industrie, Navigație şi Agricultură Constanța are deosebita plăcere de a vă invita la TINIMTEX – Târgul Național de Blănuri – Pielărie – Încălțăminte – Îmbrăcăminte, din perioada 16 – 20 noiembrie.

TINIMTEX este cel mai mare eveniment de profil din țară în domeniul industriei ușoare pe care CCINA Constanța îl organizează, începând cu anul 2000.

Devenit deja o tradiție pentru zona Dobrogea, TINIMTEX atrage la fiecare ediție a sa sute de firme din întreaga țară.

Târgul va fi găzduit de Pavilionul Expozițional Mamaia, iar programul de vizitare va fi următorul:

  • 16 – 19 noiembrie 10.00 – 19.00;
  • 20 noiembrie 10.00 – 16.00.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*