Târgul Întreprinderilor Mici și Mijlocii, ediția 2024 – industria HORECA – găzduit de Pavilionul Expozițional din Constanța

Târgul Întreprinderilor Mici și Mijlocii. FOTO Ovidiu Oprea

Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, prin Agenția Teritorială pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii Constanța (A.T.I.M.M.T. Constanța) organizează Târgul Întreprinderilor Mici și Mijlocii, ediția 2024 – industria HORECA – Constanța în perioada 23 – 25 mai 2024.

Evenimentul se va desfășura în incinta Pavilionului Expozițional Constanța, situat în Bulevardul Mamaia, numărul 331A. Pe durata celor trei zile, vizitatorii au oportunitatea de a participa la un eveniment destinat industriei ospitalității, de a interacționa cu profesioniști care vor expune noutățile și tendințele din domeniu, de a stabili noi parteneriate, precum și de a asista la workshopurile și prezentările de specialitate.

Agenda evenimentelor:

Joi, 23 mai 2024

11.00 – Deschiderea oficială – cu participarea Cameliei Taină, director general – Direcția Generală Antreprenoriat și Finanțări pentru IMM-uri și a Ioanei Podosu, director general – Direcția Generală Turism, din cadrul Ministerului Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, precum și a membrilor patronatelor și organizațiilor din turism.

12.30 – Întâlnire de lucru – FIHR “meeting@Constanța” – având ca teme: Intensificarea inspecțiilor fiscale; Provocări ale sistemului ReturRO pentru domeniul HORECA; Taxarea fonogramelor utilizate în hoteluri și restaurante 14.00 – Workshop – “Patul perfect” – demonstrație de înfășare corectă a patului de hotel – prezintă: Anca Răuță, managing partner Accacia 14.30 – Workshop – Cooking show live FEDA: Preparate gata în 5 minute – susținut de Maf Force SRL, membru Asociația Patronală RESTO

Vineri, 24 mai 2024

10.30 – Seminar „Implementarea tehnologiei inovatoare a roboticii și a soluțiilor inteligente de monitorizare a consumului în industria HoReCa” – susținut de Daniel Toma, Business Developer la Robotic Cleaning Solutions.

11.30 – Seminar „Abordări viabile și durabile în dinamica sustenabilității și tendințelor inovatoare din industria cosmeticelor hoteliere” – susținut de Victor Vasile, Director de vânzări pe Europa Centrală și de Est la GFL Cosmetics.

12.30 – Seminar „Standarde, practici și tehnologie modernă pentru optimizarea managementului locațiilor din industria ospitalității” – susținut de Mircea Fratuțescu, Manager General al companiei Optima Store.

13.30 – Seminar “Securitate cibernetică în domeniul ospitalității” – prezintă George Zica – Itlab Services & Security

Sâmbătă, 25 mai 2024

11.00 – Vizitarea standurilor târgului de Ștefan-Radu Oprea, ministrul economiei, antreprenoriatului și turismului

11.45 – Declarații de presă

12.30 – Seminar – Programe de garantare pentru IMM-uri – prezintă Dumitru Nancu, director general FNGCIMM

Târgul este deschis vizitatorilor, zilnic, între orele 10.00 – 19.00

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*