Târgul de Artă și Antichități „Constanța Revival”, revine în Piața Ovidiu din Constanța

Târgul de Artă și Antichități „Constanța Revival”

Cea de a V-a ediție a Târgului de Artă și Antichități „Constanța Revival” revine vineri, 10 iulie, în Piața Ovidiu din Constanța. Evenimentul se va desfășura pe toată perioada sezonului estival, până în data de 23 august, pe aleea din partea dreaptă a Muzeului de Istorie Națională și Arheologie din Constanța.

Potrivit organizatorilor, în cadrul Târgului de Artă și Antichități, artiști și colecționari din toată țara vor oferi spre vânzare o gamă foarte variată de obiecte de colecție: bijuterii vintage, creații handmade, viniluri și piese decorative din toate colțurile lumii.

Târgul va fi deschis, zilnic, între orele 10.00 și 22.00.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*