Târg de toamnă, în Portul Turistic Mangalia

Târg de toamnă, în Portul Turistic Mangalia

O nouă ediție a târgului recoltelor de sezon, intitulat „Zilele Toamnei” are loc, în perioada 7 – 11 octombrie, în Mangalia.

Ca și în anii precedenți evenimentul se desfășoară în Portul Turistic, acolo unde comercianții își vor expune produsele agroalimentare, în fiecare zi, începând cu ora 10.00.

Locuitorii Mangaliei și ai localităților învecinate vor avea posibilitatea să achiziționeze preparate tradiționale din carne, lapte, brânzeturi, fructe, legume, dar şi dulciuri tradiționale, precum şi produse naturiste. De asemenea, la târgul de toamnă se vor afla și comercianți cu produse viticole.

Cu aceeași ocazie, în toate cele cinci zile de târg vor avea loc spectacole folclorice, în fiecare zi de la ora 16.00. Atmosfera va fi întreținută de artiști locali și ansambluri folclorice naționale, cu muzică populară și de petrecere.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*