Tânărul care a împușcat în cap un bărbat cu un pistol cu bile, în centrul Constanței, a fost arestat preventiv

Tânărul în vârstă de 19 ani, care în data de 5 septembrie a provocat un scandal în centrul Constanței, în urma căruia a tras cu un pistol cu bile, iar o bărbat a fost rănit la cap, a fost arestat preventiv, pentru 30 de zile. El este cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Astfel, la data 5 septembrie, tânărul, care era însoțit de prietena sa, a amenințat cu acte de violență doi frați, în timp ce se aflau pe strada Ștefan cel Mare. Scandalul a pornit în dreptul unei patiserii, motivul altercației fiind nepurtarea măștii de protecție. Ulterior, cei patru s-au reîntâlnit pe strada Mihai Viteazu, iar tânărul a scos un pistol cu bile și a tras mai multe focuri de armă spre unul dintre frați, provocându-i o plagă împușcată la cap.

Procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța a formulat propunere de arestare preventivă pentru 30 zile a tânărului în vârstă de 19 ani, cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice. Propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța a fost admisă de judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Constanța, fiind emis mandatul de arestare preventivă, în baza căruia acesta a fost depus la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*