Tânărul care a împușcat în cap un bărbat cu un pistol cu bile, în centrul Constanței, a fost arestat preventiv

Făptuitorul a fost arestat preventiv. FOTO diegoattorney
FOTO diegoattorney

Tânărul în vârstă de 19 ani, care în data de 5 septembrie a provocat un scandal în centrul Constanței, în urma căruia a tras cu un pistol cu bile, iar o bărbat a fost rănit la cap, a fost arestat preventiv, pentru 30 de zile. El este cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Astfel, la data 5 septembrie, tânărul, care era însoțit de prietena sa, a amenințat cu acte de violență doi frați, în timp ce se aflau pe strada Ștefan cel Mare. Scandalul a pornit în dreptul unei patiserii, motivul altercației fiind nepurtarea măștii de protecție. Ulterior, cei patru s-au reîntâlnit pe strada Mihai Viteazu, iar tânărul a scos un pistol cu bile și a tras mai multe focuri de armă spre unul dintre frați, provocându-i o plagă împușcată la cap.

Procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța a formulat propunere de arestare preventivă pentru 30 zile a tânărului în vârstă de 19 ani, cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice. Propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța a fost admisă de judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Constanța, fiind emis mandatul de arestare preventivă, în baza căruia acesta a fost depus la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Constanța.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*