Tânăr rănit grav după ce, băut și fără permis, a produs un accident de circulație în Medgidia

Doi tineri răniți după ce s-au răsturnat cu mașina în apropiere de Murfatlar

Un tânăr de 17 ani a fost rănit grav, joi dimineață, după ce, băut fiind și fără permis, a urcat la volanul unui autoturism și a produs un accident de circulație.

Potrivit polițiștilor constănțeni, în jurul orei 04.50, tânărul de 17 ani, fără a poseda permis pentru nicio categorie de vehicule și în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice, a condus un autoturism pe strada Poporului din municipiul Medgidia, iar la un moment dat a intrat în coliziune cu o bordură, a ricoșat în gardul unui imobil, după care s-a oprit într-un copac.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală gravă a conducătorului auto, care se afla singur în autoturism.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*