Tânăr prins după ce a furat bani și ceasuri dintr-o locuință din Ion Corvin

Bunuri furate din Ion Corvin. FOTO Poliția Română

Un tânăr de 20 de ani a fost prins după ce a furat bani și ceasuri dintr-o locuință din Ion Corvin

Potrivit IPJ Constanța, la data de 5 aprilie, polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Băneasa au fost sesizați de o femeie, de 50 de ani, cu privire la faptul că o persoană necunoscută ar fi pătruns în locuința sa din comuna Ion Corvin și ar fi sustras mai multe bunuri.

“Polițiștii deplasați la fața loculuiu au constatat că cele sesizate se confirmă, din locuință fiind sustrase suma de 1.500 de lei, o tabletă și patru  ceasuri.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au identificat persoana bănuită de comiterea faptei, un bărbat, de 20 de ani.

Acesta a fost depistat în comuna Oltina, asupra sa fiind descoperite unele dintre bunurile sustrase” – IPJ Constanța.  

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*