Tânăr prins cu un briceag și un spray iritant-paralizant în sediul Serviciului de Probațiune

Tânăr prins cu un briceag și un spray iritant-paralizant în sediul Serviciului de Probațiune. FOTO: IJJ Constanța

Un tânăr din Constanța, aflat în perioada de supraveghere, s-a prezentat la Serviciul de Probațiune având asupra sa un briceag, dar a fost depistat de jandarmi.

Potrivit Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța, în cursul zilei de miercuri, 15 februarie, un jandarm constănțean aflat în pază la Serviciul de Probațiune, în urma efectuării unui controlul cu detectorul de metale în vederea permiterii accesului în sediul Serviciului de Probațiune Constanța, a descoperit asupra unui tânăr de 23 de ani un cuțit tip briceag și un spray iritant-paralizant.  Tânărul se prezentase la Serviciul de Probațiune pentru monitorizarea periodică.

Jandarmul a solicitat sprijinul colegilor săi din cadrul IJJ Constanța care au întocmit acte de sesizare în vederea constituirii dosarului de cercetare pentru infracțiunea de port fără drept de obiecte periculoase in instituțiile publice, faptă prevăzută de art. 372 din Codul Penal.

Bărbatul a declarat că avea acele obiecte asupra sa „în scop de autoapărare”.

Actele întocmite de jandarmi si obiectele deținute de bărbat au fost predate în vederea continuării cercetărilor către poliție.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*