Tânăr plasat în arest la domiciliu, depistat de polițiștii locali constănțeni în timp ce se plimba prin oraș

Masină a Poliției Locale Constanța

Noaptea trecută, un echipaj de poliție locală, care efectua serviciul de patrulare în zona centrală a municipiului, a observat, la intersecția bulevardului Mamaia cu str. I. G. Duca, o persoană care, la vederea polițiștilor locali, a încercat să îi evite, întorcându-se din drumul său.

Vazând comportamentul acesteia, polițiștii locali au procedat la interceptarea persoanei în cauză.

În urma verificărilor, au constatat că împotriva tânărului a fost dispusă măsura arestului la domiciliu de către Tibunalul Constanța iar acesta părăsise locuința fără să anunțe organele de poliție.

După întocmirea documentației specifice unei astfel de situații, bărbatul în vârstă de 20 de ani, cu domiciliul stabil în orașul Năvodari, a fost condus și predat lucrătorilor din cadrul Secției 3 Poliție în vederea continuării cercetărilor și dispunerii măsurilor care se impun.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*