Autoturism căutat de autoritățile din Italia pentru confiscare, descoperit în Hârșova

Autoturism căutat de autoritățile din Italia pentru confiscare, descoperit în Hârșova. FOTO Arhiva CTNews

Polițiștii de frontieră constănțeni au descoperit, în Hârșova, un autoturism căutat de către autoritățile din Italia pentru confiscare.

Potrivit Gărzii de Coastă, polițiștii de frontieră din Cernavodă, aflați, miercuri, în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au descoperit, pe raza municipiului Hârșova, un autovehicul marca Mercedes Vito despre care existau informații că se află în atenția autorităților italiene.

„În urma verificărilor specifice, polițiștii de frontieră au constatat că mașina figurează ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autoritățile din Italia, iar proprietarul acesteia este un cetățean român, în vârstă de 33 de ani”, au precizat reprezentanții Gărzii de Coastă.

Șoferul a declarat că nu avea cunoștință despre faptul că autoturismul este căutat de către autorități.

Autovehiculul, în valoare de aproximativ 10.000 de lei, a fost indisponibilizat până la finalizarea cercetărilor, iar în cauză polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*