Tânăr de 23 de ani, mort după ce s-a răsturnat cu autocamionul în sensul girator de la ieșirea de pe A4, la Agigea

Tânăr de 23 de ani, mort după ce s-a răsturnat cu autocamionul în sensul girator de la ieșirea de pe A4, la Agigea. FOTO cu rol ilustrativ

Un tânăr în vârstă de 23 de ani a murit, în dimineața zilei de vineri, 17 septembrie, după ce s-a răsturnat cu autocamionul în sensul girator de la ieșirea de pe A4, la Agigea.

Potrivit Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța, vineri dimineață, în jurul orei 05.00, polițiștii constănțeni au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe A4 – dinspre A2 către DN 39A, în zona Poarta 9 Port Constanța.

„În urma cercetărilor, s-a stabilit că un bărbat, de 23 de ani, a condus un ansamblu de vehicule format dintr-un cap tractor cu semiremorcă, iar la un moment dat a intrat în coliziune cu rondoul unui sens giratoriu, ulterior părăsind partea carosabilă și căzând într-o prăpastie de aproximativ 20 de metri. În urma accidentului rutier a rezultat decesul conducătorului auto”, au precizat reprezentanți ai IPJ Constanța.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*