Sute de vehicule controlate de polițiștii constănțeni în cadrul unei acțiuni pentru prevenirea conducerii sub influența alcoolului

Acțiune a polițiștilor pentru prevenirea conducerii vehiculelor sub influența alcoolului. FOTO IPJ Constanța

Polițiști din cadrul Serviciului Rutier și ai Biroului Rutier Constanța, sprijiniți de un ofițer din cadrul Direcției Rutiere, au desfășurat în cursul nopții trecute, în intervalul orar 20.00 – 04.00, o acțiune în județul Constanța, pe principalele drumuri naționale, dar și în interiorul localităților și stațiunilor de pe litoral, pentru prevenirea conducerii vehiculelor sub influența alcoolului sau a substanțelor psihoactive.

Polițiștii au controlat aproximativ 500 de vehicule și au aplicat 32 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 12.000 de lei, totodată fiind reținute, în vederea suspendării, patru permise de conducere, dintre care două pentru consumul de băuturi alcoolice, sub limita infracțiunii. De asemenea, au fost retrase și patru certificate de înmatriculare.

Totodată, polițiștii rutieri au constatat șase infracțiuni la regimul rutier, dintre care trei pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice, una pentru conducere sub influența substanțelor psihoactive și două pentru conducere fără permis.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*