Sute de umbrele multicolore aduc un plus de veselie în Piața Ovidiu din Constanța

Sute de umbrele multicolore, vedete în Piața Ovidiu!

„Nu vei zări niciodată un curcubeu dacă te uiți numai în jos” este îndemnul care li se adresează tuturor constănțenilor, dar și turiștilor care se vor plimba, începând de astăzi, prin Piața Ovidiu.

Moda umbrelelor agățate deasupra unor străzi pietonale, prezentă în multe orașe din Europa și chiar din România a prins viață și la Constanța, mai exact în Piața Ovidiu. Aici, pe o alee din apropierea Edificiului Roman cu Mozaic au fost instalate peste 250 de umbrele multicolore.

Proiectul este realizat de Asociația Youth Vision, în parteneriat cu Asociația Creative+ și Primăria Municipiului Constanța și a pornit din dorința de a înfrumuseța și a aduce un plus de culoare și veselie celei mai cunoscute și vizitate zone din municipiul de la malul mării.

Inițiatorii proiectului îi invită pe trecători să se bucure de o vară colorată și să se fotografieze sub acoperișul de umbrele colorate ce va deveni cu siguranță un punct de atracție în zona peninsulară. “Curcubeul” de umbrele colorate reprezintă așadar un motiv în plus ca turiștii să descopere centrul istoric, edificiile culturale și religioase din zonă, dar și poveștile cu parfum de epocă ale Constanței.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*