Sute de kilograme de produse confiscate și amenzi de peste 20.000 de lei, în urma unei acțiuni a polițiștilor locali la comercianții de fructe și legume

Controale ale polițiștilor locali la comercianții de fructe și legume. FOTO Primăria Constanța

Polițiștii locali constănțeni au aplicat amenzi în valoare de 23.500 de lei și au confiscat peste 700 de kilograme de produse pentru nerespectarea prevederilor legale, în urma unor controale efectuate la comercianții de fructe și legume din oraș.

Astfel, potrivit reprezentanților Primăriei Constanța, poliţiştii locali cu atribuții în domeniul activității comerciale au verificat zilele trecute amplasamentele care au ca obiect de activitate comercializarea legumelor și a fructelor de pe terenul municipalității și comerțul în fața unităților de tip aprozar.

„Au fost verificate 31 de societăți comerciale, au fost constatate 11 abateri contravenționale – produsele oferite spre vânzare erau depozitate pe terenul municipalității, iar agentul economic nu deținea autorizație din partea Primăriei Constanța, și aplicate 11 amenzi, în valoare de 23.500 de lei. De asemenea, peste 700 de kilograme de fructe și legume au fost confiscate”, au precizat sursele citate.

Mărfurile confiscate au fost predate către o unitate de profil în vederea comercializării în condițiile legii.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*