Suspiciune de crimă în Limanu, unde o femeie a fost găsită decedată cu urme de violență pe corp

Cercetare la locul crimei
Polițiștii au demarat cercetarea la fața locului. FOTO cu rol ilustrativ.

În după amiaza zilei de 6 septembrie, o femeie a sunat la 112 și a anunțat că și-a găsit vecina decedată. Urmele de pe corpul victimei indică o crimă.

Polițiștii deplasați la fața locului au găsit victima, o femeie de 40 de ani decedată. Potrivit unor surse din cadrul anchetatorilor, femeia prezenta urme de violență pe corp, fiind îmbrăcată și pusă în pat, unde era acoperită cu un cearceaf.

Polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia efectuează cercetările la fața locului în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc decesul.

UPDATE:

Principalul suspect în acest caz este concubinul femeii, care este dat în urmărire. Medicii legiști urmează a efectua necropsia femeii și a stabili care au fost cauzele morții.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*