FOTO Surprize din partea echipei Arimex Comexim pentru copiii internați la Spitalul Județean Constanța și la Spitalul de Boli Infecțioase Constanța

Surprize din partea echipei Arimex Comexim pentru copiii internați în spitale

În Vinerea Mare, copiii care sunt internaţi în aceste zile la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa şi la Spitalul Municipal de Boli Infecţioase Constanţa au primit Vestea Învierii Domnului Iisus şi au avut parte de mai multe surprize.

Echipa Arimex Comexim 2000 SRL, cea care se îngrijeşte de hrana de zi cu zi a pacienţilor de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa si de la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase Constanţa, nu a uitat de marea sărbătoare a Învierii şi a oferit mai multe surprize copiilor internaţi.

Pentru a-i face pe micuţi să uite de boală, de suferinţă şi de tristeţe, salariații societății Arimex Comexim 2000 au luat chipul Iepurasului şi, complotând cu Clovnul Năsucilă (îndrăgitul actor Dan Cojocaru) şi cu Minnie Mouse (studenta Preda Crina-Georgiana), au adus Vestea Învierii micuţilor internaţi în Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă ,,Sfântul Apostol Andrei” Constanţa şi în Spitalul Municipal de Boli Infecţioase Constanţa. Aceştia au împărţit tuturor copiilor multă dragoste, zâmbete, încurajări, dar şi multe dulciuri şi fructe. Bucuroşi şi încântaţi, copii au uitat de durere, de supărare şi tristete, au zâmbit, au râs şi s-au amuzat copios, fermecaţi de prezenţa iubitoare a îndrăgitelor personaje de poveste.  În plus, micuţii au mai primit în dar, creioane colorate şi cărţi de desenat, cu ajutorul cărora îl vor descoperi pe prietenul Iisus și, colorând, vor afla despre viața, moartea și învierea Sa“.

Mai mult decât atât, ei au primit în dar mult doritele ouă de ciocolată cu surprize dar şi păpuşele muzicale de la care vor învăţa rugăciunile ,,Tatal nostru” şi ,,Înger îngeraşul meu”.

„Gândindu-ne la marea însemnătate ce o reprezintă copilul, nu exageram deloc atunci când afirmăm că în pruncul din faşă zace viitorul, iar în copilul care se joacă înaintea noastră „stă istoria”. Într-adevăr, copiii reprezintă aurora dimineţii unui popor, viitorul unei naţiuni. Din acest motiv, trebuie să fim preocupaţi în permanenţă de atenta formare a tinerelor caractere, de educarea morală, sănătoasă, a tinerei generaţii, mai ales în conjunctura actuală, când copiii sunt asaltaţi de tentaţii din ce în ce mai periculoase şi mai provocatoare, pe care nu le pot birui singuri.
Investind şi având grijă de ei, învăţându-i să trăiască frumos, să fie buni, să zâmbească, cu siguranţă, mai târziu, vom putea zâmbi şi noi. Astăzi, avem datoria să ne unim eforturile spre a oferi o educaţie solidă copiilor, încât să-i facă bogaţi în modestie, în bunătate şi în înţelepciune, să le cultivăm deprinderile frumoase în scopul formării unor caractere superioare.

Tuturor copiilor le transmitem doriri de bine şi ne rugăm ca binecuvântarea lui Dumnezeu să coboare peste inimile lor curate”, a transmis Preda Petre, reprezentantul SC Arimex Comexim 2000 SRL.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*