Surpriza lunii februarie: Spectacole suplimentare în weekend la Delfinariu

Delfinii din noul Delfinariu din Constanța. FOTO Adrian Boioglu
Delfinii din noul Delfinariu din Constanța. FOTO Adrian Boioglu

Scăpăm de temperaturile sub zero grade Celsius, așa că începem să mai și ieșim din casă. Conducerea Complexului Muzeal de Științe ale Naturii se pregătește de sosirea primăverii cu o surpriză pentru constănțeni și turiști.

“Începând cu luna februarie, reprezentațiile la Delfinariu se suplimentează la sfârșit de săptămână. Programul pentru weekend include un show cu delfini în plus, programat pentru ora 13.00”, au declarat reprezentanții CMSN.

Așadar, în fiecare sâmbătă și duminică, amatorii de spectacole unice în România au ocazia să vadă delfinii în acțiune la ora 11.00, 13.00 și 15.00. De menționat că programul show-urilor ținute în fiecare zi, de luni până vineri, rămâne același – orele 11.00 și 15.00.

Programul de vizitare la Acvariu, Delfinariu, Microrezervație, Planetariu și Expoziția de Păsări Exotice s-a modificat. Odată cu el, au scăzut și tarifele de intrare.

Dar cine vine la Delfinariu nu poate să rateze Microrezervația. Programul acesteia este de luni până duminică între orele 9.00 și 17.00. Ai ocazia să vezi nenumărate specii de păsări exotice, animale sălbatice de la porc mistreț la cerb sau zebre, precum și cele mai noi exemplare de foci aduse în România, în bazinul din fața Delfinariului.

Taxa unică Delfinariu, Microrezervație, Expoziție de Păsări Exotice și Planetariu este de doar 12 lei pentru adulți, în timp ce elevii și studenții plătesc 3 lei pentru un bilet.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*