Numele leuțului de mare născut la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța este Mandy

Leul de mare născut la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța. FOTO Complexul Muzeal de Științe ale Naturii

Leuțul de mare, născut în urmă cu aproape două săptămâni la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța, a fost botezat și numele său este Mandy.

Reprezentanții Complexului Muzeal de Științe ale Naturii îi invită pe constănțeni, cât și pe turiști să o cunoască pe micuță alături de familia sa, în fiecare zi, la orele 12:00 16:00 18:00, în timpul demonstrațiilor educaționale susținute de leii de mare Sam și Kali.

Luni, 10 iunie, la ora 10:06, femela leu de mare californian, Inuk, a dat naștere unui pui.
Acest eveniment este foarte important din două motive principale: este primul pui al femelei noastre Inuk și este prima naștere a unui leu mare în România! Puiul este sănătos și se hrăneste cu lapte de la mama sa. Mama Inuk se comportă foarte bine, este foarte protectoare cu nou-născutul ei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*