Surpriză după alegeri! PSD Constanța îl susține pe Claudiu Palaz la funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean

Claudiu Palaz. FOTO Adrian Boioglu
Claudiu Palaz. FOTO Adrian Boioglu

Biroul Permanent Judeţean al PSD Constanţa, întrunit în şedinţa din data de 10.06.2016, a hotărât susţinerea domnilor Learciu Dumitru Daniel (ALDE) şi Palaz Claudiu – Iorga (PMP) pentru poziţiile de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa.

“Prin stabilirea acestei alianţe, la nivelul judeţului Constanţa, ALDE şi PMP susţin PSD pentru ocuparea pozitiilor de viceprimar în municipiul Constanţa, şi la nivelul judeţului, în consiliile locale”, au transmis reprezentanții Partidului Social Democrat.

Partidul Mișcarea Populară Constanța confirmă faptul că președintele Claudiu Palaz va ocupa funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean.

„Am hotărât ca pentru a duce mai departe proiectele din programul PMP pentru constănțeni să participăm la crearea unei majorități în cadrul Consiliului Județean Constanța. Politica derulată de consilierii PMP nu va fi o politică de blocare a proiectelor Constanței, ci va fi o politică pentru constănțeni. Sunt convins că majoritatea creată în Consiliul Județean va duce la promovarea județului Constanța și la dezvoltarea acestuia. Am multe proiecte de pe vremea când eram prefect și pe care voi putea să le promovez de această dată prin prisma funcției de vicepreședinte al Consiliului Județean”, a declarat Claudiu Palaz. 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*