Surpriză după alegeri! PSD Constanța îl susține pe Claudiu Palaz la funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean

Claudiu Palaz. FOTO Adrian Boioglu
Claudiu Palaz. FOTO Adrian Boioglu

Biroul Permanent Judeţean al PSD Constanţa, întrunit în şedinţa din data de 10.06.2016, a hotărât susţinerea domnilor Learciu Dumitru Daniel (ALDE) şi Palaz Claudiu – Iorga (PMP) pentru poziţiile de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa.

“Prin stabilirea acestei alianţe, la nivelul judeţului Constanţa, ALDE şi PMP susţin PSD pentru ocuparea pozitiilor de viceprimar în municipiul Constanţa, şi la nivelul judeţului, în consiliile locale”, au transmis reprezentanții Partidului Social Democrat.

Partidul Mișcarea Populară Constanța confirmă faptul că președintele Claudiu Palaz va ocupa funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean.

„Am hotărât ca pentru a duce mai departe proiectele din programul PMP pentru constănțeni să participăm la crearea unei majorități în cadrul Consiliului Județean Constanța. Politica derulată de consilierii PMP nu va fi o politică de blocare a proiectelor Constanței, ci va fi o politică pentru constănțeni. Sunt convins că majoritatea creată în Consiliul Județean va duce la promovarea județului Constanța și la dezvoltarea acestuia. Am multe proiecte de pe vremea când eram prefect și pe care voi putea să le promovez de această dată prin prisma funcției de vicepreședinte al Consiliului Județean”, a declarat Claudiu Palaz. 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*