Substanțe interzise, găsite de polițiștii constănțeni în două autoturisme

Substanța interzise. FOTO IPJ Constanța

În noaptea de 17 spre 18 octombrie, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția 5 Poliție, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au descoperit, în interiorul a două autoturisme,  substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive.

Astfel, în jurul orei 23.50, polițiștii au identificat, pe strada Cumpenei, un autoturism parcat, al cărui conducător auto avea un comportament suspect. S-a procedat la legitimarea acestuia, fiind identificat un bărbat, de 23 de ani.

Cu ocazia efectuării controlului vehiculului, în interiorul acestuia a fost descoperit un pliculeț ce conținea o substanță susceptibilă a avea efecte psihoactive.

La scurt timp, la fața locului a sosit un alt autoturism, condus de o femeie, de 20 de ani.

La vederea polițiștilor, aceasta a avut, de asemenea, un comportament suspect, motiv pentru care a fos testată cu aparatele drugtest și etilotest, rezultatele fiind negative.

În continuare, s-a procedat și la efectuarea controlului autoturismului condus de aceasta, ocazie cu care într-una dintre portiere a fost identificat un recipient din plastic ce conținea o substanță susceptibilă a avea efecte psihoactive.

Recipientele conținând substanțele respective au fost înaintate Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, în vederea continuării cercetărilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*