VIDEO Autobuzele CT BUS nu au ieșit astăzi pe traseu după ce șoferii societății au declanșat o grevă spontană

Șoferii societății CT BUS au declanșat o grevă spontană

Constănțenii nu pot folosi luni, 1 noiembrie, transportul în comun după ce șoferii societății CT BUS au declanșat o grevă spontană, nemulțumiți de refuzul autorităților locale de a le majora salariile.

„CT BUS anunță publicul călător că se află în incapacitatea de a asigura transportul în comun, din cauza unei greve spontane. Astfel, șoferii refuză să iasă pe traseu, în contextul negocierilor eșuate pentru mărirea salariilor. Vă oferim scuze pentru disconfortul creat și vă asigurăm că facem demersuri pentru rezolvarea acestei situații!”, au precizat reprezentanții protestatarilor.

Angajații CT BUS sunt nemulțumiți de salariile primite, care în prezent sunt de aproximativ 3.000 de lei, și spun că negocierile privind noul contract colectiv de muncă sunt în impas de mai bine de trei luni. Ei cer o majorare a salariului cu 1.000 de lei, dar și un spor de muncă grea, de 15 la sută, pentru conducători auto.

Șoferii societății CT BUS au declanșat o grevă spontană

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*