Subcomisarul Carmen Șerbănescu, funcție de conducere în IPJ Constanța

subcomisar Carmen Șerbănescu. FOTO Arhiva Personală
subcomisar Carmen Șerbănescu. FOTO Arhiva Personală

Purtătorul de cuvânt al IPJ Constanța pășește mai sus în ierarhia instituției. Subcomisarul Carmen Șerbănescu este de la 1 ianuarie noul șef al Biroului de Analiză și Prevenirea Criminalității din Inspectoratul de Poliție Județean Constanța.

Funcția a fost câștigată în urma unui concurs desfășurat zilele trecute. Carmen Șerbănescu a susținut un interviu pe teme profesionale și apoi a prezentat proiectul său managerial în fața unei comisii din cadrul IPJ Constanța și a IGPR.

Noua funcție îi aduce subcomisarului responsabilități sporite pe linie de prevenire. Unul dintre primele proiecte care va apărea va fi cel de creare a unei rețele de voluntari în comunități care să ajute la evitarea unor fapte cu grave consecințe. Totodată, accesarea fondurilor europene pentru proiecte de prevenire sunt o prioritate a noului birou din IPJ Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*