Studiul de fezabilitate privind construirea unei creșe la Medgidia – aprobat în ședință extraordinară

Primăria și Consiliul Local Medgidia. FOTO Cătălin Schipor

Marți după-amiaza, consilierii locali au fost convocați în ședință extraordinară pentru a vota cele trei proiecte de hotărâre înscrise pe ordinea de zi.

La primul punct s-a votat proiectul de hotărâre privind Aprobarea documentației tehnico-economice – faza SF, actualizarea indicatorilor tehnico-economici și asigurarea cofinanțării de la bugetul local pentru obiectivul de investiție „Construire creșă în municipiul Medgidia, județul Constanța”. Valoarea totală a investiției este în sumă de 3.228.131,31 lei, din care, cofinanțarea de la bugetul local este de 246.053 lei și se va realiza în cadrul Programului Național de Dezvoltare Locală, subprogramul ,,Regenerarea urbană a municipiilor și orașelor’’.

La punctul numărul 2 s-a votat Aprobarea completării inventarului bunurilor care aparțin domeniului public al municipiului Medgidia, județ Constanța, conform procesului verbal de inventariere nr.7407/24.11.2014. Propunerea a avut în vedere necesitatea cuprinderii în inventarul bunurilor care alcătuiesc domeniul public al municipiului a bunurilor care, potrivit legii sau prin natura lor sunt de uz sau de interes public, respectiv De 776/1 și De 774/1.

Cel de-al treilea proiect -Aprobarea punerii la dispoziție a unor bunuri proprietate publică a Municipiului Medgidia, în vederea construirii și punerii în funcțiune a Sistemului Regional de alimentare cu apă Constanța ( Reabilitare sursă Medgidia. Aducțiune – Gospodăria de apă Constanța Sud ) din cadrul Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în aria de operare a SC RAJA SA Constanța în perioada 2014-2020” – a fost retras de pe ordinea de zi.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*