Pe timpul weekendurilor din sezonul estival sunt restricții pe Autostrada Soarelui

Trafic rutier pe Autostrada Soarelui

Cei care tranzitează litoralul românesc în această vară trebuie să țină cont de restricțiile de circulație impuse pe unele sectoare de autostrăzi și de drumuri naționale pentru vehiculele rutiere cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone. Restricțiile sunt valabile până pe 31 august 2019, în zilele de vineri, sâmbătă și duminică și vizează alte autovehicule decât cele destinate exclusiv transportului de persoane.

Astfel, circulația mașinilor mari este restricționată pe A2, traseul București (intersecția A2 cu DNCB) – Fundulea – Lehliu – Fetești – Cernavodă – Constanța (intersecția A2 cu A4), pe sensul de mers București – Constanța, vineri și sâmbătă, între orele 06:00 – 22:00.

Pe sensul de mers, Constanța – București, restricțiile se aplică duminică, între orele 06:00 – 22:00.

De asemenea, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a anunțat și restricții pe DN 39, Agigea (intersecția DN39 cu DN 39A) – Mangalia, pe ambele sensuri, de vineri până duminică, între orele 06:00 – 22:00 și pe DN 22C, Murfatlar (intersecția DN22C cu DN3) – Cernavodă (intersecția DN22C cu A2), pe sensul de mers Murfatlar – Cernavovă, duminică, în intervalul orar 06:00 – 22:00.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*