Studenți ai Universității „Ovidius” s-au alăturat voluntar rezolvării telefonice a anchetelor epidemiologice alături de DSP Constanța

Un număr de 190 de studenți au răspuns pozitiv solicitării Universității „Ovidius” din Constanța (UOC) de a se alătura în rezolvarea telefonică a anchetelor epidemiologice și susținerea activității call-center-urilor alături de Direcția de Sănătate Publică (DSP).

„La momentul actual, în baza de date a call-center-ului figurează înscriși 121 de studenți voluntari din cadrul Facultății de Medicină și 69 de voluntari din cadrul celorlalte facultăți ale UOC. În realizarea anchetelor epidemiologice pot participa studenți din cadrul oricărei facultăți, începând cu anul II de studiu”, au precizat reprezentanții universității.

Minimum 12-15 voluntari vor desfășura activități zilnice în intervalul 09.00 – 18.00, în Campus Corp B, Amfiteatrele P20 și P23, programul de lucru desfășurându-se în ture de câte trei ore (09.00 – 12.00, 12.00 – 15.00, 15.00 – 18.00), cu respectarea normelor de distanțare socială și igienizare, între ture, a sălilor. De asemenea, aceștia pot obține contracte de voluntariat, cu condiția să realizeze activități de cel puțin trei ore pe zi, în decursul a șapte zile, la alegere. Totodată, voluntarii vor beneficia de training specializat realizat zilnic de către reprezentanții DSP și vor fi coordonați de Andreea Bugescu, Renate Căpraru și Yener Ibadula, studenți ai Facultății de Medicină.

Cei interesați să participe ca voluntari în call-center se pot înscrie completând următorul formular:

https://docs.google.com/forms/d/1gnBlymy37r33Gd7gvOvDZJ03twDZPAEcoR61UD_2haQ/edit?usp=sharing

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*