Strada Mihai Viteazu din municipiul Constanța se închide pentru reabilitare

Un segment din strada Mihai Viteazu va fi închis. FOTO Primăria Constanța

Strada Mihai Viteazul din municipiul Constanța intră în reabilitare, iar autoritățile au decis închiderea circulației rutiere pe un segment din aceasta.

Artera va fi închisă circulației vehiculelor pe porțiunea cuprinsă între Bulevardul Ferdinand și strada Traian, marți 15 octombrie și miercuri 16 octombrie între orele 8:00- 16:00, iar joi 17 octombrie între orele 8:00-18:00, timp în care vor avea loc lucrări de frezare și asfaltare.

Marți și miercuri vor avea voie să circule doar mijloacele de transport în comun, iar joi, traficul va fi restricționat total.

Locuitorii orașului sunt rugați să manifeste atenție și înțelegere în zona în care se desfășoară activitățile de refacere a tramei stradale.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*