Strada Lebedei din Constanța va fi închisă traficului rutier

Strada Lebedei din Constanța va fi închisă traficului rutier. FOTO Primăria Constanța

Un sistem pentru colectarea apelor pluviale este în curs de amenajare pe strada Lebedei din Portul Tomis. Atât zona pietonală cât și cea carosabilă sunt reconfigurate pentru a permite drenarea apei.

Astfel, luni, 08 noiembrie, se decopertează carosabilul, traficul rutier fiind restricționat alternativ, pe câte un sens de mers, până la ora 16.00. Marți, 09 noiembrie și miercuri, 10 noiembrie, se va interveni cu utilaje pentru asfaltare. Lucrările se vor desfășura cu restricții totale de trafic rutier, în intervalul orar 08.00 – 16.00.

Conducătorii auto care tranzitează zona respectivă sunt rugați să nu parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil pentru a evita ridicarea autovehiculelor.

De asemenea, autoritățile fac apel către participanţii la trafic să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zona în care se efectuează lucrări.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*