Strada Interioară 2, din zona Halta Traian, va fi închisă circulației în această noapte

Strada Interioară 2, din zona Halta Traian, va fi închisă circulației în această noapte. FOTO Primăria Constanța

Primăria Constanța anunță că strada Interioară 2, din zona Halta Traian, va fi închisă circulației în cursul nopții de vineri spre sâmbătă, pentru lucrări de asfaltare.

Restricțiile de circulație intră în vigoare de la ora 19.00 și vor fi valabile până sâmbătă, 24 iulie, la ora 05.00. Echipele administratorului drumului public vor lucra noaptea pentru ca disconfortul produs de execuția lucrărilor să fie cât mai redus.

Un tronson al străzii Interioară 2 va fi reamenajat prin lucrări de asfaltare. În prealabil, s-a intervenit cu utilaje pentru frezarea asfaltului deteriorat.

Pentru a nu îngreuna accesul utilajelor, conducătorii auto sunt rugați să nu staționeze autovehiculele în zona în care se reabilitează infrastructura rutieră. De asemenea, participanții la trafic sunt rugați să manifeste atenție sporită, să respecte regulile de circulaţie şi semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*