Stațiunile din sudul litoralului, fără apă pentru câteva ore

Fără apă la robinete
Atenție, se oprește apa în zona Tomis Nord-Campus din Constanța!

Pentru remedierea unei avarii survenite astăzi, 15 august 2018, la conducta magistralaă care alimentează stațiunile situate în sudul litoralului, din sursa Tatlageac, RAJA Constanța este nevoită să furnizeze apă cu presiuni scazute, în intervalul orar 11:30-17:30.

Întrucât debitul prin această conductă este foarte mare, echipele de intervenție sunt obligate să reducă presiunea apei, astfel încât să efectueze lucrarea în siguranță. În intervalul orar menționat, consumatorii din stațiunile Cap Aurora, Venus și Jupiter vor beneficia de apă cu presiuni scazute.

“Ne cerem scuze tuturor consumatorilor afectati, pe care ii asdiguram ca echipele RAJA Constanta fac tot posiblul pentru remedierea avariei si pentru reluarea furnizarii de apa in parametrii optimi.”, au transmis reprezentanții SC RAJA SA.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*