Avarie RAJA în zona stadionului Faru, în municipiul Constanța

Apa e oprită
Se oprește apa. FOTO Arhivă

Din cauza unui hidrant, angajații RAJA au fost nevoiți să întrerupă furnizarea de apă potabilă în zona stadionului Faru.

Pentru intervenția la un hidrant avariat de pe strada Primăverii din municipiul Constanța , RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile în cursul zilei de 8 august, în intervalul orar 13:45 – 16:00.

Sunt afectați de lipsa apei consumatorii blocurilor ST1 – ST9 și cei arondați Punctului Termic 106 din zona Stadion.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*