Stația Unirii din Constanța, anulată în cadrul proiectului de restructurare a zonei

În urma implementării proiectului de resistematizare a zonei, Primăria Municipiului Constanța a decis anularea stației Unirii de pe bulevardul Mamaia, pe sensul de mers către Pescărie, începând de joi, 13 iulie. Această măsură face parte din planul de reconfigurare a infrastructurii de transport public din zonă.

Totodată, în cadrul aceluiași proiect, stația Unirii de pe sensul opus, spre Delfinariu, a fost de asemenea anulată. Aceste schimbări au fost implementate în urma unei analize atente a necesităților de transport și a fluxului de călători din zonă.

CT BUS dorește să asigure publicul călător că a luat toate măsurile necesare pentru a minimiza disconfortul cauzat de aceste modificări. Pentru a verifica noile stații și trasee ale autobuzelor care circulă pe liniile 102, N102, 5-40, N5-40 și City Tour, publicul este încurajat să consulte site-ul www.ctbus.ro sau să utilizeze aplicația CT BUS, unde vor fi disponibile informații actualizate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*