Stația de autobuz de pe strada I.G. Duca, din apropierea Casei de Cultură, va fi mutată

Stația de autobuz de pe strada I.G. Duca, din apropierea Casei de Cultură, va fi mutată. FOTO CT BUS

Pentru fluidizarea traficului în zonă, stația de autobuz de pe strada I.G. Duca, în apropierea intersecției cu bulevardul Alexandru Lăpușneanu pe sensul de mers spre Casa de Cultură, va fi mutată, începând de miercuri, 28 iulie, după intersecția cu strada Călugăreni.

Potrivit CT BUS, decizia a fost luată pentru că, în momentul opririi autobuzului în stație, o bandă de circulație se bloca iar circulația era îngreunată. Odată cu această măsură, în continuarea stației, pe strada I.G. Duca, tronsonul cuprins între strada Călugăreni și bulevardul Alexandru Lăpușneanu va fi interzisă oprirea. În acest fel banda de circulație care permite virajul la dreapta pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu va fi eliberată, iar traficul va fi fluidizat.

Conducătorii auto sunt rugați să fie atenți la indicatoarele rutiere, să respecte regulile de circulaţie și să manifeste atenție sporită în trafic.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. In sfarsit s-a facut chestia asta. De cand e problema aia acolo. Plus ca, banda 1 pa care ieseau masinile de pe Calugareni, se gatuia si dadeai fix in masini parcate. Ca atare, trebuia sa virezi pe banda din stanga, ca sa poti merge inainte. Banda care e mai mereu ocupata, si trebuie sa astepti sa te bagi pe ea, sa te lase unu care sa se opreasca, sa tina lantul de masini in spatele lui oprit, circulatie ingreunata si mai mult si tot asa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*