Stand-up Comedy de Vară, în Parcul Arheologic din Constanța

Stand-up Comedy de Vară, cu Gabriel Gherghe și Edi Vacariu, în Parcul Arheologic din Constanța

Gabriel Gherghe, împreună cu Edi Vacariu, vor susține miercuri, 11 august, începând cu ora 20.00, un spectacol de stand-up comedy în Parcul Arheologic din Constanța. Va fi un show plin de umor, de la prima până la ultima replică. Evenimentul este organizat de Primăria Municipiului Constanța.

Gabriel Gherghe a câștigat locul întâi la cel mai prestigios festival de stand up comedy, Stand-up Fest Brașov 2014 și locul trei în finala primei ediții iUmor. În ultimii ani a susținut peste 400 de spectacole, majoritatea cu casa închisă, în cele mai mari orașe din țară, dar și în UK, Italia, Belgia, Olanda, Germania, Cipru și Luxemburg.

Edi Văcariu este câștigătorul sezonului 8 iUmor. Tânărul este absolvent al Facultății de Arte din cadrul Universității „Ovidius”.

Intrarea este liberă!

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*