Stagiunea muzicală estivală 2023 a ajuns la final

Stagiunea estivală. FOTO TNOB

Stagiunea muzicală estivală 2023 a ajuns la final.

Aseară au răsunat pentru ultima dată, anul acesta, aplauzele în parcul Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski”.

Weekend de weekend, încă de la mijlocul lunii iunie, talentații artiștii lirici ne-au încântat cu spectacole deosebite:  Sub soarele Italiei , Beyond the Sea , Amor Caliente, Marea și muzica, Musica Sempre Libera, Farmecul muzicii , Seri de vară în pași de dans, L΄heur d΄or de Paris sau Iubirea în muzică. Au fost arii, duete, operă, operetă, canzonete, muzică de film, balet sau chansonete, ce au fermecat publicul numeros din parc.

Stagiunea muzicală estivală 2023 a fost organizată, pentru al doilea an consecutiv, de Primăria Municipiului Constanța.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*