Stagiunea estivală continuă și în luna septembrie: 10 spectacole de excepție în aer liber la Constanța

Publicul este invitat să participe la spectacolele fascinante din cadrul Stagiunii Estivale. FOTO: TNOB

Atmosfera culturală vibrantă continuă să încânte locuitorii și vizitatorii din Constanța, odată cu prelungirea Stagiunii Estivale în luna septembrie. Evenimentul este susținut de Primăria Municipiului Constanța și se desfășoară în pitorescul Parc al Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski”, iar intrarea este liberă.

Cu un program variat și plin de culoare, spectacolele în aer liber aduc bucurie și emoție publicului, începând cu ora 19.00. Și cea mai bună veste este că intrarea este liberă, oferind oportunitatea tuturor iubitorilor de artă să se bucure de aceste experiențe culturale remarcabile.

Programul lunii septembrie este impresionant prin diversitatea sa artistică:

  • Amor Caliente – Vineri, 1 septembrie, ora 19.00
  • Iubirea în Muzică – Sâmbătă, 2 septembrie, ora 19.00
  • Sub Soarele Italiei – Duminică, 3 septembrie, ora 19.00
  • Beyond the Sea – Vineri, 8 septembrie, ora 19.00
  • Musica Sempre Libera – Un artist, un pian și un țambal – Sâmbătă, 9 septembrie, ora 19.00
  • L’Heure d’Or de Paris – Duminică, 10 septembrie, ora 19.00
  • L’Heure d’Or de Paris – Vineri, 15 septembrie, ora 19.00
  • Sub Soarele Italiei – Sâmbătă, 16 septembrie, ora 19.00
  • Iubirea în Muzică – Duminică, 17 septembrie, ora 19.00

Această serie captivantă de spectacole va fi marcată de prezența deosebită a renumitului dansator Iguacel Sánchez din Spania, care va oferi momente coregrafice de excepție. De asemenea, publicul va avea ocazia să se bucure de talentul și interpretările magice ale unor soliști excepționali, precum Daniela Vlădescu, Laura Eftimie, Mihaela Ionescu, Gabriela Dobre, Doru Iftene, Mădălin Băldău, Marius Turtoi, Marius Eftimie, Eugen Florea, Georgiana Medeleanu, Iulia Stănei, Ionela Duma, Silvia Simionescu, Ana Mladinovici și Veronica Răceală. În plus, dansatorii Cătălina Iliescu, Oana Dincă, Adrian Mihaiu, Bogdan Bîrsănescu, Alexandros Karampatsakis, Dorina Pătraș, Petronela Iordache, Sorin Gîlcă și Marian Basarabeanu vor completa acest tablou artistic impresionant.

Într-un cadru pitoresc și în atmosfera magică a serilor de septembrie, Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” devine locul perfect pentru a vă bucura de momente memorabile și de interpretări de excepție din lumea muzicii și dansului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*