Stagiunea Estivală aduce spectacole fascinante în Parcul Teatrului și la Castrul Roman din Ovidiu

Teatrul Național de Operă și Balet prezintă patru spectacole în aer liber în această săptămână. FOTO: TNOB

Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” vă invită în această săptămână la patru spectacole în aer liber care promit să ofere momente deosebite de cultură și muzică. Trei dintre aceste spectacole vor avea loc în cadrul Stagiunii Estivale, în Parcul Teatrului, în timp ce al patrulea spectacol va fi prezentat în cadrul evenimentului de inaugurare al Castrului Roman din orașul Ovidiu.

Primul spectacol, intitulat „Iubirea în muzică”, va avea loc vineri, 7 iulie, începând cu ora 20.00, în Parcul Teatrului. Soliștii Laura Eftimie, Mihaela Ionescu, Elena Rotari, Lucia Mihalache, Mădălin Băldău, Doru Iftene, Răzvan Săraru, Cristian Caragea, Marius Eftimie, Daniel Pop, Maria Cernat, Adrian Clințiu, Iulian Bratu și Cristian Parmac vor interpreta piese muzicale pline de pasiune și emoție.

A doua seară de spectacol, sâmbătă, 8 iulie, tot în Parcul Teatrului, va aduce în prim-plan „Marea și muzica”. Dirijorul Tiberiu Dragoș Oprea va conduce Orchestra Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” în interpretarea unor lucrări selectate din creația compozitorilor Charpentier, Schubert, Bizet, Verdi, Suppe, Rossini, Strauss și alții.

Duminică, 9 iulie, publicul este invitat să descopere frumusețea muzicii în spectacolul intitulat „Musica sempre libera”, tot în Parcul Teatrului. Soliștii Laura Eftimie, Mihaela Ionescu, Elena Rotari, Lucia Mihalache, Mădălin Băldău, Doru Iftene, Răzvan Săraru, Cristian Caragea, Marius Eftimie, Daniel Pop, Ionuț Boancheș, Eugen Florea, Adrian Clințiu și Cristian Parmac vor oferi o seară de neuitat prin interpretările lor remarcabile.

De asemenea, vineri, 7 iulie, Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” va participa la evenimentul de inaugurare al Castrului Roman din orașul Ovidiu. Orchestra teatrului, sub bagheta dirijorului Tiberiu Dragoș Oprea, va susține un concert special, în care vor fi interpretate lucrări semnate de compozitori celebri precum Charpentier, Schubert, Bizet, Verdi, Suppe, Rossini și Strauss.

Stagiunea Estivală este un eveniment organizat de Primăria Municipiului Constanța în colaborare cu Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski”. Toate spectacolele se desfășoară în Parcul Teatrului, iar intrarea este liberă pentru public.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*