Sportivii ovidieni s-au impus și la sporturile cu minge

Sportivele din Ovidiu s-au întors învingătoare acasă. FOTO Primăria Ovidiu

Sportivii din Ovidiua au arătat că sunt buni și la alte sporturi, nu numai la cele de forță sau de contact. Echipele de minihandbal și Rugby Under 10 le-au arătat adversarilor că sunt de luat în seamă.

Echipa de minihandbal a secției de handbal a CSO Ovidiu, s-a calificat în finala Campionatului Național de Minihandbal Feminin, după turneul Semifinal Ro1 – Ro2, disputat la Onești în zilele de 12 și 13 mai.

Pentru echipa de Rugby Under 10 a CSO Ovidiu a fost un weekend de succes. Sportivii au reușit să învingă în ambele meciuri disputate pe 20 mai, CSO Ovidiu – PCE Ilfov 30-0 și RC Antonio Junior – CSO Ovidiu 0 – 10. Micuții războinici aflându-se pe locul secund în Campionatul Național, ei mai având doar o etapă de jucat și având șanse reale la o medalie în finalul Campionatului Național de Under 10.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*