Gabriel Stan a pierdut funcțiile de viceprimar și consilier local

Gabriel Stan a fost exclusi din PSD: FOTO Facebook
Gabriel Stan a fost exclus din PSD: FOTO Facebook

Mâna dreaptă a lui Radu Mazăre, viceprimarul Gabriel Stan și-a pierdut astăzi funcțiile din Primărie și Consiliul Local. Decizia vine ca urmare a unui ordin emis de Prefectura Constanța.

Prefectul Constantin Ion spune că Partidul Social Democrat a înregistrat o sesizare prin care anunță demisia fostului viceprimar din PSD. Actul a fost depus la Primăria Constanța în luna decembrie și redirecționat către Prefectură abia astăzi.

“Ca urmare a pierderii calităţii de membru al partidului politic pe a cărui listă a fost ales, locul de consilier local se declară vacant”, se arată în comunicatul transmis de Prefectura Constanța.

În locul lui Gabriel Stan va fi ales următorul consilier aflat pe listele de supleanți din partea USL la alegerile locale din anul 2012. Rămâne de văzut dacă va fi ales și un nou viceprimar din rândul consilierilor locali sau dacă Primăria va merge doar pe mâna lui Decebal Făgădău, ca primar interimar și a lui Costin Răsăuțeanu în calitate de viceprimar.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*